Frøya nyheter

01.06.2020 °C m/s
Annonser
August Weisser Valstad Vant Tur Til Liverpool August Weisser Valstad angrer ikke på at han la høstferien til Frøya Storhall. Her er han med tre av trenerne fra Liverpool fotballskole.

August (11) får trene med Liverpool

August Weisser Valstad (11) fikk "The Liverpool Way"-prisen på fotballskolen i Frøya Storhall. Nå får han reise til Liverpool og spille på LFC-akademiet.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Dette blir ikke siste gang vi legger høstferien til Frøya, smiler August Weisser Valstad (11), etter å ha tatt imot "The Liverpool Way"-prisen på fotballskolen til Liverpools internasjonale fotballakademi i Frøya Storhall.

Med prisen følger en mulighet til å trene på LFC-akademiet i Liverpool. Det gleder et ungt LFC-hjerte.

- Jeg har hatt det utrolig artig på fotballskolen og nå får jeg trene med Liverpool. Jeg skjønner det ikke helt ennå, sier August, som kommer fra Stjørdal.

Hele familien hadde lagt høstferien til Frøya, slik at 11-åringen skulle få være med på fotballskolen på Frøya. De er svært imponert over opplegget som Frøya Storhall og fotballskolen har bydd på.

- Jeg har lært mange nye øvelser, har spilt fotball med mange flinke folk og fått være med på VM, Premier League og Champions League på tre dager. Det har vært bra, smiler han.- Gøy med mange tilreisende

56 barn har fått innføring i hvordan de kan spille the "Liverpool way" de tre siste dagene. De aller fleste av dem var gutter, men fem jenter deltok også på fotballskolen.

På 15 effektive timer har de profesjonelle trenerne fra Liverpool International Football Academy Europa jobbet for å videreføre LFCs fire viktigste verdier: ambisjon, engasjement, verdighet og fellesskap overfor seg selv og laget sitt.

Dette har skjedd inne i de flotte fasilitetene i Frøya Storhall.

- Det har vært et fantastisk opplegg. Vi får utrolig gode tilbakemeldinger fra foreldre og barna som har deltatt. Vi satser på å få dem tilbake til Frøya flere ganger, sier Therese Solli Sandvik i Frøya Storhall.

Flesteparten av deltakerne kom fra Frøya og Hitra. Men det var også tilreisende fra Surnadal, Stjørdal, Malvik, Kyrksæterøra, Trondheim og Brønnøysund.

- Vi skulle gjerne hatt enda flere påmeldte, men vi fikk kun tre uker på oss til å nå ut til folket før fristen gikk ut. Det er litt kort tid for oss i distriktet. Vi håper å nå ut til flere neste gang, sier Solli Sandvik.

- Vi er likevel fornøyd med påmeldingen. Særlig gøy er det at vi endte på 15 tilreisende, sier hun.


Artikkelen fortsetter under bildene av de tre gruppevinnerne:


- Vær stolte av hver enkelt spiller

Liverpool fotballskole gjorde et utmerket inntrykk på fjorårets deltakere. Etter å ha pratet med flere foreldre og spillere, virker det som at de leverte varene også i år.

Etter at fotballskolen var ferdig gjennomførte trenerne en offisiell seremoni der de delte ut diplomer og priser til spillerne.

Hovedtrener Daniel Mapp-Jones i LFC-akademiet startet med å si at alle foreldrene hadde grunn til å applaudere sine barns innsats på fotballskolen.

- Alle foreldre bør være stolte av holdningene og innsatsen som hver enkelt av spillerne her har vist de tre siste dagene. Det har vært en fornøyelse å trene dem. Gi dem en stor applaus, sa Daniel.

Deretter gjennomførte de en seremoni der de trakk frem tre spiller, én fra hver gruppe, som hadde utmerket seg mest i løpet av dagene. De vant gruppens "skills challenge".

Aksel Mæhlen (9) fra Malvik vant prisen i gruppe 1. Henrik Moe Berg (10) fra Kyrksæterøra vant prisen i gruppe 2. Oliver Espnes (13) i Frøya FK vant prisen i gruppe 3.Under kan du se bildekarusell fra fotballskolen i Frøya storhall:

Annonser
Annonser