Frøya nyheter

20.02.2019 °C m/s
Annonser
Ariane Wisniewski Og Nora Riiber Ukm 2018

Ariane og Nora imponerte med sin danseglede

Ariane Wisniewski (10) og Nora Riiber (11) gledet både publikum og dommerne med sin entusiasme og tøffe dans under deres aller første UKM.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Entusiastiske dansere, herlige smil, god koreografi, stilige antrekk og mye mot; Danseshowet til Ariane Wisniewski (10) og Nora Riiber (11) hadde alt. De unge danserne var ikke redde for å gi alt da de sto på scenen under det lokale UKM for aller første gang.

- Jeg var litt nervøs rett før jeg skulle på scenen. Men det var fordi jeg var redd for å krasje inn i mikrofonen eller pianoet da jeg løp inn. Etter det så gikk det bra, sier Nora Riiber.

- Vi visste at det var viktig at vi fikk opp smilet. Det skal jo være gøy. Vi koste oss veldig, smiler Ariane Wisniewski.
Hadde laget koreografien selv


På lørdag gikk Frøya og Hitras lokale UKM av stabelen i Storsalen i Frøya kultur- og kompetansesenter. Det var to forestillinger med til sammen 16 innslag på scenen. I tillegg så viste de frem kunsverkene som står utstilt på Hitra. 

Frøya.no var til stede på den andre forestillingen, der Marit Voldsund Fjeldvær var konferansier. Der opptrådte blant annet danseduoen Hipbreakers. 

Nora og Ariane fremførte en selvkomponert dans der de hadde blandet inn litt forskjellige elementer fra det de lærer på hiphop og breakdance med Bertil Fossli.

- Vi har fått litt hjelp av Bertil, men vi har gjort mye selv. Vi prøvde å finne på litt nye vrier på ting. Det har vært gøy, sier Ariane. 

- Vi er fornøyd. Vi synes at det gikk bra, sier Nora.
Artikkelen fortsetter under bilder fra showet deres:
Fant lykkepenge før showet

Det var publikum enig i. For jenteduoen fikk en voldsom applaus etter opptredenen sin. Det var som om energien og entusiasmen til danserne spredte seg utover i hele salen. Dansegleden smittet over på alle som satt der. Man måtte smile da man så på showet deres.

Nora og Ariane var ikke bare dyktige, de hadde det lille ekstra. De klarte å få med seg publikum gjennom kontakten med publikum og smilene som avslørte at dette er det morsomste de gjør.

Etterpå så var jentene like glade:

- Jeg fant en lykkepenge rett før showet, så jeg tror det hjalp. Og så hadde vi jo øvd mye da, sier Ariane.

Jentene har gått på dans i halvannet år, men har vært interessert i dans mye lenger. Nå vil de bare øve mer:

- Vi vil komme tilbake til neste år. Da fyller jeg 12 år og vi kan være med i konkurransen om å bli med videre i UKM. Det blir gøy, sier Nora. 


Frøya.no kommer tilbake med mer fra UKM. 

Ariane Wisniewski Nora Riiber Ukm 2018 Dansere Ariane og Nora var svært fornøyd etter å ha deltatt i sitt første UKM.
Annonser
Annonser