°C
Annonser
Senter Hammarvika Coop Hamarvik Forretningsbygg Butikk Kjøpesenter Slik kan butikksenteret på Hammarvika se ut. Tegning av ON Arkitekter.

Arbeidet med Hammarvika kjøpesenter i gang

Arbeidet med Hammarvika kjøpesenter startet denne uken. Om alt går etter planen skal det nye senteret stå ferdig allerede i november.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser- Vi startet med selve arbeidet på mandag denne uken og er godt i gang. Om alt går etter planen skal bygget stå ferdig i november. Her er det ingen tid å miste, sier Anders Glørstad, prosjektleder i Hitra - anleggsservice.

Det er intet mindre enn 20 000 kvadratmeter som skal graves og sprenges ut for at det nye kjøpesenteret skal kunne etableres på Hammarvika.

Mellom 5 - 10 ansatte fra Hitra-anleggsservice vil være med på å utføre den store jobben i de kommende månedene.

- Om arbeidet går som planlagt kommer an på grunnforholdene. Vi er heldig med tæle i terrenget som gjør det enklere å grave og sprenge ut nå.

Det vil bli lagt en mer detaljert plan denne uken om hvordan vi går frem videre, sier Glørstad.
Mange interessenter

Eiendomsdirektør i Coop Nordvest, Lars Ove Valaas-Breivik har stor tro på at bygget står ferdig i høst.

- Vi håper at senteret står klart i november, forutsett at alt arbeid går som planlagt, sier Valaas-Breivik.

- Per dags dato har vi avklart at Coop Prix og Coop Byggmix vil få to lokaler inne i senteret. Vi venter fortsatt på en beslutning fra Europris om de ønsker å etablere butikk her, sier han.

Eiendomsdirektøren forteller at de har fått henvendelser fra flere aktuelle butikker som ønsker lokaler på det nye kjøpesenteret.

- Dette vil bli avklart innen kort tid. Det blir veldig spennende å følge prosessen og utviklingen på Hammarvika, sier Vaalaas-Breivik.
Slik kan butikksenteret på Hammarvika se ut. Tegning av ON Arkitekter.


Annonser
Annonser