°C
Annonser
Tor Aune Frøyafestivalen

Alt klart for tidenes beste festival

Billettsalget er i full gang til ny Frøyafestival. Det nye festivalområdet blir bare så mye bedre enn det forrige, sier billettansvarlig Tor Aune som gleder seg til storinnrykk neste helg.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

-Vi er i gang med billettsalget, og folk kan allerede nå sikre seg billetter på ticketmaster eller lokalt hos Coop Hamarvik, sier Tor Aune. 

Billettsjefen forteller at det er penger å spare på å kjøpe festivalbilletter på forhånd i stedet for ved inngangen. 

Dessuten går det raskere å komme inn på det nye festivalområdet om man har sikret seg billett på forhånd. 

Aune forventer et ekstra trykk på billettsalget i dagene fram mot festivalen.Bedre festivalområdeMange er spente på om det nye festivalområdet på Siholmen blir like bra som det forrige. Til det sier Aune at det nye området blir mye bedre enn plassen ved veien.

-Her blir faktisk alt mye bedre. I år stiller vi med ny og større scene, telt som har plass for ekstra mange om det mot formodning skulle komme noe regn, ja rett og slett mye bedre plass. 

-At vi har flyttet vekk fra veien gjør også at området vil føles bedre, og bedre tilgjengelig for folk.


Bilde: Storscenen vil stå foran bryggerekken mens teltscenen og matteltet vil være i motsatt ende av det nye festivalområdet.

Frøyafestivalen Festivalområde Siholmen Lengst fra kamera vil storscenen stå, mens teltet med scene og mattelt vil stå på plassen mot havna.


Topp artistrekke

Artistrekka i år har kanskje aldri vært bedre, mener festivalsjef Hallbjørn Stenhaug som tror publikum vil komme til å få mange store opplevelser.

-Her er det mange band som er ekstra gode live, sier han. -Å få oppleve 10CC bør bli et stort høydepunkt, men også konsertartister som Kurt Nilsen, John Olav Nilsen, Stage Dolls og ikke å forglemme Oslo Ess som er et av Norges mest ettertraktede liveband kommer til å løfte festivalen til nye høyder.

-Jeg håper på fullt hus og kjempestemning, smiler festivalsjefen.

Annonser
Annonser