°C
Annonser
151794245 1071309130033521 9140399242035587738 N Graving og grunnarbeid er godt i gang ved Hammarvika.

Må utsette åpningen av Hammarvik kjøpesenter

Grunnarbeidet med tomten på Hammarvik tar lengre tid enn forventet for Coop. Nå blir åpningen av kjøpesenteret utsatt til 2022.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser

- Grunnarbeidet tok litt lengre tid enn vi som byggherre forventet. Det har vært mer utfordrende grunnforhold enn vi trodde, sier Lars Ove Valaas-Breivik, eiendomsdirektør i Coop Nordvest.

Dette fører til at åpningen av senteret ikke kan gjennomføres i november som først antatt.

- Vi hadde først satt frist til november, men nå er det mer realistisk å tenke at vi åpner i januar 2022. Et nytt år med nye muligheter og da er det passende med en åpning av senteret, smiler Breivik.Fortsatt uvisshet rundt butikkene

Per dags dato er det avklart at Coop Prix og Coop Byggmix vil få to lokaler inne på senteret.

Fortsatt venter Breivik på en beslutning fra Europris om de ønsker å etablere seg på Hammarvika.

- De har fått en endelig frist til 26. mars på om de ønsker lokalet. Hvis de ikke ønsker dette står vi litt på bar bakke og må ta stilling til det da, sier Breivik.

Skulle det vise seg at Europris ikke ønsker plass på senteret har Breivik likevel vært i kontakt med flere interesserte butikker som kan tenke seg en plass.

- Utfordringen er at det er store areal det er snakk om, det er et butikkareal på 1500 kvadrat som skal fylles. Vi er avhengig av en slik type stor - butikk, forteller Breivik.

- Vi har enn så lenge veldig stor tro på at Europris ønsker å etablere seg på Frøya og vi sikter oss inn på det, smiler han.

Annonser
Annonser