Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Alf Harald og Oskar på radio’n

Alf Harald Madsvågs "samboer", katten Oskar åpner dørene selv. Nå har historien nådd radioens P1, og kan ende opp som en ny norsk hit.

Av:
AnnonserDet er ikke ofte det kommer rikskjendiser fra Frøya. Men i kveld blir katta til Alf Harald Madsvåg Frøyas neste i så måte. På NRK P1- radio reklamerer man nå stort for serien "Postkort 2012 — Sangen om Norge». Dette er et samarbeidsprosjekt mellom NRK og Norsk Forening for komponister og tekstforfattere. NRK gjennomførte et lignende prosjekt i 2008 som het "Postkort fra livet». Det resulterte i elleve nye norske låter. I alt kom det inn over 200 bidrag fra folket.

Han er en hit i heimen, nå kan han bli det på plate også! Norsk hit?Nå har lytterne igjen sjansen til å bidra med materiale som kan resultere i en ny norsk hit. Og en av de nye låtene kan altså bli historien om katten Oskar og hans eier Alf Harald. Da Madsvåg sendte inn historien om Oskar som er så utrolig  flink til å åpne dører, falt redaksjonen pladask. Nå vil de høre mer om Oskar og hans evner som døråpner, derfor blir Alf Harald intervjuet i Kveldsåpent i kveld mellom klokka 20.30 og 21.00. Intervjuer Erik Kjos er klar til å snakke med både Madsvåg og Oskar i kveld. Og kanskje ender historien opp som en ny norsk hitlåt. 


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser