°C
Annonser
Åse Ringlie Hammervik, Vinterferie, Barnebarn Agnete (6), Carl Johan (7), Lena (8) og Tilde (7) på aketur med Mimmi / Åse Ringlie Hammervik.

Aldri en kjedelig vinterferie hos bestemor

I vinterferien får Åse Ringlie Hammervik besøk av barnabarna hver eneste dag. Hun sørger nemlig for at barna får en aktiv og morsom ferie på tross av strenge koronaregler.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser

- Barnebarna mine bor kun 50 meter unna oss her på Hammarvika. De er på besøk hos Mimmi og Bæbæ hver eneste dag og det synes vi er så koselig vet du, smiler Åse Ringlie Hammervik.

Å bo et steinkast unna besteforeldrene sine er alle barns store drøm. Og i travle ferier hvor foreldre har fullt opp med jobb og møter, kan det være en fordel å ha nettopp Mimmi og Bæbæ rett ved siden av.

- Vi passer litt på dem nå mens begge foreldrene jobber. I dag tok jeg med Tilde på aketur og spurte om noen av de andre nabobarna ville være med. Det er kjekt at det skjer litt nå om dagen, sier Ringlie Hammervik.



Alltid noe å finne på

I en kjedelig koronatid er det lite å finne på for både liten og stor. Ikke kan skal man egentlig reise noe sted og ei heller finnes det mye fritidstilbud.

- Jeg tror nok mange kjeder seg litt om dagen, man får jo ikke reise noe sted. Da er det hyggelig at Mimmi og Bæbæ kan hjelpe til litt, sier Ringlie Hammervik.

- Det er alltid noe finne på. Enten så kjører vi oss en liten tur, sykler eller går en tur. Enn så lenge er det jo mulig å ake på snøen også, det har ikke vært slik vinter på Frøya siden mine barn var små, smiler hun.

Hun forteller at de ikke har så store planer for vinterferien, men at de skal kose seg sammen og nyte fridagene.

- Jeg er ikke så glad i å planlegge, det blir ofte morsommere om man tar det litt på sparket, ler Åse.




Alltid god stemning i akebakken hos Mimmi og Bæbæ.




Hva gjør du i vinterferien?

Gjør du noe spennende i vinterferien? Har du endelig fått ut båten og er klar for årets første fisketur?

Koser du deg med siste rest av snøen? Eller går du tur med din egen Mimmi og Bæbæ? Del det med oss!

Send oss gjerne dine bilder på mail til redaksjonen@www.froya.no.

Merk mailen med "Vinterferien 2021"

Annonser
Annonser