°C
Annonser
Erling Kristensen Alta Frøyatreffet Mc 17

1600 kilometer for å treffe venner på Frøya

Erling Kristensen kjører nesten 1600 kilometer på motorsykkel for å møte MC-venner på Frøyatreffet. Dette er sjette året han kjører fra Alta til Frøya for å delta på treffet.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserHvert år deler Frøya MC ut premie til den som har kjørt lengst for å delta på den årlige samlingen for mc-folket.

Og hver år er vinneren den samme. Erling Kristensen fra Alta og Militære veteraners MC klubb.

I går ettermiddag startet "Frøyatreffet" for 11 gange, og rundt 80 store sykler fra hele Norge med eiere inntok arenaen.   Og lengst også i år var Erling Kristensen. 

Soldatveteranen som har deltatt i Libanon. Å kjøre så langt er slett ikke noe problem.Tradisjon-Jeg trives veldig godt her, forteller Erling. 

-Det er et veldig hyggelig treff og jeg treffer igjen venner fra hele landet. Det føles på mange måter som å komme hjem, smiler han. 

-Samholdet er fantastisk og dette er blitt en tradisjon som jeg vil ha med meg, sier Erling som fortsetter til Kongsvinger når Frøyahelga er over.

Han har vært i Libanon som soldat i 1986/87, men her er det mer snakk om turene til Bogøya og Supen Pøbb.

-Fantastisk tur, som jeg gleder meg til, sier han.


Under: Bilder fra Frøyatreffet på Hellesvikan Telt og tur


Det er altså Frøya MC som arrangerer dette treffet for MC-folket på Hellesvikan. Ut over fredagskvelden kom sykkel etter sykkel til banen, og telt etter telt ble slått opp.

I går kveld var det fest til band i det store teltet, og servering av både fiskesuppe, fiskeburgere og annen mat.

I dag går turen til Bogøya, før det blir ny hyggekveld med musikk i kveld. Men da roligere siden det er avreise og kjøring søndag.Vennetreff-Det er likesinnede som møtes, sier Kristensen der han går rundt i skinndressen sin. Det er han ikke alene om å gjøre. Her er medlemmer fra klubber over hele landet, sammen med arrangørene fra Frøya. 

De har tatt på seg en stor oppgave, men når man ser gjensynsgleden som vises når folk møtes igjen, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Gjengen er +50, og sier de gjerne skulle hatt inn litt yngre blod også. Men selv om det skulle komme noen ungdommer, så er det tvilsomt om vinneren av lengste kjørende blir annerledes.

I år som tidligere år, prisen går til Erling Kristensen fra Alta

Annonser
Annonser