°C
Annonser
Torill Pettersen

Ønsker Frøyaportalen varmt velkommen

Torill Pettersen i Frøya Næringsforum ønsker nylanserte Frøyaportalen varmt velkommen. Hun mener kommunen har hatt behov for en slik informasjonsside lenge.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad
Annonser

- Frøyaportalen ser kjempebra ut og har en fin oppbygging. Vi har lenge hatt behov for en slik type informasjonsside for spesielt nyinnflyttere og turister, sier Torill Pettersen, leder i Frøya næringsforum.

I går ble Frøyaportalen lansert på Frøya.no. Portalen skal gjøre Frøya enda mer attraktiv og informere om alt det spennende som skjer både på fast - Frøya og helt ut i Øyrekka.

- Vi har utfordringer med å nå ut med informasjon til nyinnflyttere spesielt, det å vise dem hva Frøya har å by på. Det har vært en ekstra stor utfordring det siste året, sier Pettersen.Vil bruke portalen aktivt

Frøya Næringsforum ønsker å bruke Frøyaportalen aktivt og vil legge den under næringsforumet sin hjemmeside.

- Vi har tidligere fått tilbakemeldinger om at det er vanskelig å komme hit som nyinnflytter og finne sosiale arenaer, samt bygge nettverk. Frøyaportalen kan vi bruke aktivt i trivselsarbeidet, sier Pettersen.

- Vi skal jobbe med å sette dette i system og kunne bruke portalen aktivt på flere arenaer. Det vil bli naturlig å henvise til Frøyaportalen fremover, legger hun til.

- Det eneste jeg savner er at den er mulig å få på engelsk. Vi har mye utenlandsk arbeidskraft på Frøya, samt flere utenlandske turister som behøver å forstå all informasjonen, smiler Pettersen.

- Vi ønsker Frøyaportalen velkommen og gleder oss til fortsettelsen, smiler hun.

Annonser
Annonser