°C
Annonser
Hallbjørn Stenhaug Festivalsjef Frøyafestivalen

-Årets festivalområde er større og bedre

Hallbjørn Stenhaug gleder seg til å åpne dørene til det nye festivalområdet på Siholmen i kveld. -Det har blitt mye bedre enn vi hadde sett for oss, sier festivalsjefen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Det er bare timer igjen til det braker løs nede på Siholmen. Den ellevte Frøyafestivalen er snart i gang, og festivalsjef Hallbjørn Stenhaug gleder seg til folket fyller området med liv og god stemning. 

- Området ble enda bedre enn vi hadde sett for oss. Det er bedre enn det vi hadde tidligere. Det er større plass og føles mer luftig, sier Stenhaug.


- Nå er alt opp til publikum

Det var lenge bekymring for om Frøyafestivalen ville fortsette. Da politikerne bestemte at den nye brannstasjonen skulle legges til festivaltomta på Siholmen så det mørkt ut. Men festivalsjef Stenhaug ønsket å fortsette dersom han hadde Frøya med på laget.

Nå er han glad for at det ordnet seg.

- Hvem skulle trodd at vi endte opp på et enda bedre område?, smiler Stenhaug, og ser rundt på det foreløpig tomme festivalområdet.

- Artistpakken er jeg veldig fornøyd med selv. Her er det noe for alle. Så nå er det opp til publikum å gjøre resten av festivalen. Det er de som gjør Frøyafestivalen til en suksess, smiler festivalsjefen. 


Artikkelen fortsetter under bildet: 

Festivalområdet Scenen Frøyafestivalen Her er scenen på vei opp på Siholmen. I kveld fylles den med Harvest, 10cc, Lomsk, John Olav Nilsen og Nordsjøen og Stage Dolls.

Mye ekstraarbeid, men godt resultat

Stenhaug takker særlig Helge Gåsø, Morten Gåsø og Stig Tore Sørli for hjelpen med å få den grunnleggende infrastrukturen på plass på området. Det har vært avgjørende:

- Alle de eksisterende installasjonene forsvant under brannstasjonen. Så her måtte man sette opp alt på nytt. Hadde jeg måtte ta den ekstra belastningen selv, så vet jeg ikke om jeg hadde gjennomført festivalen, sier festivalsjefen.

- Det er snakk om sekssifrede beløp for å få det på plass. Det er en betydelig innsats fra de lokale aktørene. Jeg er veldig takknemlig for det, sier han. 

- Jeg vil også takke for samarbeidsviljen til leietakerne rundt her. Vi har kommunisert godt med alle, og skal ta de hensynene som de ønsker at vi skal ta. Flyktningene som bor i de kommunale boligene her har for eksempel fri adgang til festivalen. Det skulle bare mangle, sier han.

Annonser
Annonser