°C
Annonser
Maxtrim, Miriam Larsen, Simen Løvseth, Sofie Rabben, Henning Aune, Lenita Johannessen Stolt Gjengen på Maxtrim står klare for å gi deg gode råd og en hjelpende hånd om du behøver. Fra venstre: Miriam Larsen, Simen Løvseth, Sofie Rabben, Henning Aune, Lenita Johannessen Stolt

Åpner Maxtrim med strenge restriksjoner

Maxtrim treningssenter har fått grønt lys for å åpne dørene igjen. Med strenge restriksjoner og redusert åpningstid er det klart for årets første treningsuke på Maxtrim.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser

- Frøya kommune har gitt oss grønt lys til å åpne treningssenteret igjen, men selvsagt med strenge restriksjoner. Vi er uansett veldig glad for å kunne holde åpent for kunder, sier daglig leder Sofie Rabben.

Da smittetrykket i øyregionen økte og det ble påvist smitte på Frøya, stengte Maxtrim dørene 20. desember inntil situasjonen var mer avklart.

Nå har de endelig fått grønt lys til å ta imot treningsglade frøyværinger igjen, og det er flere som gleder seg til å ta i bruk senteret. Det er ikke åpent i storhallen.

- Vi gleder oss veldig til å se kundene igjen og håper alle er flinke til å overholde restriksjonene, sier Rabben.
Strenge restriksjoner

For alles trygghet er det innført en rekke restriksjoner som må overholdes for at senteret skal kunne holde åpent.

Det er nå tillatt med kun 16 personer inne i treningsarealet, du må komme ferdig skiftet og påbud med munnbind helt inn i treningsområdet.

Frøyværingene må også begrense treningsøkten til kun en klokketime.

- Disse reglene er for alles trygghet. Vi har også begrensede åpningstider på grunn av at senteret må bemannes, sier Rabben.

- Når det gjelder squash er det lov til egentrening og /eller spille med medlemmer i egen husstand, påpeker hun.

Det som før var en meter avstand er nå blitt til to meter inne på treningssentret.

- Det kan nok være litt uvant å plutselig måtte holde to meter i stedet for en, sier Rabben.
Håper på mindre smittetrykk

Selv om treningssentret nå er åpent for kunder igjen er håpet selvsagt at man skal komme mer tilbake til normalen igjen.

Når de i dag åpner dørene igjen tilbys det ikke gruppetimer enda, men Maxtrim håper å kunne tilby dette så snart smittetrykket går ned.

- De restriksjonene vi hadde før jul var veldig levbare og vi håper at smittetrykket i øyregionen blir mindre, slik at vi kan komme litt tilbake til normalen, sier Rabben.

Hun forteller at Maxtrim forholder seg til de restriksjonene og anbefalingene kommuneoverlegen kommer med.

- Vi gleder oss til å se folk på trening igjen, sier Rabben.
Se full informasjon fra Maxtrim nedenfor.

Annonser
Annonser