°C
Annonser
Gunnar Pedersen Kjell Magne Robak Åge Aleksandersen 4

Åges konsert utsolgt igjen

Også ekstrakonserten med Åge Aleksandersen og Trondheimsolistene ble utsolgt minutter etter at billettene ble lagt ut i dag.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser-I dag satte vi en begrensning på to billetter på hver, for å gjøre det mulig for flere å få tak i billetter til denne konserten. Likevel forsvant de så fort systemet kunne ta unna.

Festivalsjef Hallbjørn Stenhaug er fornøyd med å kunne notere den fjerde utsolgte konserten under årets Frøyafestival.

Billettene til Åge Aleksandersens ekstrakonsert ble lagt ut klokka 10 i dag. Og folk både på Frøya og andre steder satt klare til å kjøpe adgang til rockekongens eneste konsertopptreden i sommer.Sponsorer frigir
Selv om mange konserter er utsolgt , kan det hende at det dukker opp billetter likevel, forteller Stenhaug.

Det er fordi festivalens sponsorer lar publikum få en del av sponsorbillettene.

-Disse vil bli lagt ut på ticketmaster, så det kan være lurt å sjekke, også på konserter som i utgangspunktet var utsolgte, sier festivalsjefen.

Han forteller at det fortsatt er billetter igjen til Violet Roads konsert, Barnas dag, Tora og kirkekonserten med Bjarne og Thomas Brøndbo.

-Vi regner med at disse kan bli solgt nå utover, når flere ferierende kommer til Frøya, sier Stenhaug. Siden tilbudet vi har på Frøya i sommer er ganske unikt, håper vi jo på fulle hus over alt, sier han.

Annonser
Annonser