°C
Annonser
Åge Aleksandersen Ff16 2

Åge og Sambandet til Frøya- festivalen

Åge Aleksandersen svikter ikke Frøya. Når festivalen også i år arrangerer en koronaredusert festival, stiller Åge med fullt mannskap.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserNorge åpner opp, sakte men sikkert. Det gjelder også kulturlivet.

Men fortsatt er det usikkerhet på grunn av nye koronaoppblomstringer og utbrudd, så å arrangere kulturarrangementer er vanskelig.

Det bekrefter festivalsjef Hallbjørn Stenhaug i Frøyafestivalen, som har ventet lenge for å se om det ble mulig å arrangere en festival i år.

-Nå ser det ut som vi setter opp både storscenen og teltscenen, for festival blir det. Selv om den også i år bli redusert på grunn av coronasituasjonen, sier Stenhaug.

-Men vi prøver å sette sammen et program med artister som vi vet og tror Frøya liker. Målet er å gi folk en kjærkommen konsert og festivalopplevelse. Dette har selvsagt ikke vært mulig uten støtten vi får fra næringslivet på Frøya med Salmar i spissen.Bildet: Åge Aleksandersen er still going strong, og vil spille for sitt store og trofaste publikum på Frøyafestivalen i år også. Nå med hele Sambandet.Avlyst flere konserter


Åge Aleksandersen og Sambandet har avlyst den ene konserten etter den andre på det som skulle være årets "Levva livet" turne.

Men nå er det klart at det blir konsert med Åge og Sambandet på Frøya. Det skjer takket være det spesielle forholdet Åge har til Frøya og sitt trofaste publikum her.

-Åge og Frøyafestivalen hører jo sammen, og det er hyggelig å kunne holde på en så flott tradisjon i festivalens 15 år, sier Hallbjørn Stenhaug.

-Det blir noen begrensninger på antall publikum og billettkjøp, som åpnes lørdag morgen. Fire billetter er max pr person. I fjor føyk billettene ut, så det kan være greit å være klar til billettstart klokka 09.00 i morgen, sier Stenhaug.Bilde: Turnelisten er blitt mindre og mindre på grunn av corona og avlysninger. Men Åge svikter ikke Frøya som han legger inn nå!OverraskelserÅge og Sambandet er ikke de eneste artistene som vil holde konsert i årets festival.

Stenhaug lover både nye navn og kjente og kjære artiste.

-Det er ikke lett å få dette til, men vi skal gjøre så godt vi kan på veldig kort tid. Så vi håper at vi skal kunne spre festivalglede også i år.

Det er bare å følge med i lokalpressen, når nye artister offentliggjøres og billettsalg starter, sier han.

Annonser
Annonser