Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Odd Helge Tunheim Erik Slagstad Ol På Jobb Åkerblå

Å følge OL på jobb er midt i blinken

Selv om de norske skiskytterne skjøt seg bort, var det god stemning på kontoret til Odd Helge Tunheim og Erik Slagstad.

Nikolai Amdahl 40861135
Annonser

Ved å følge lyden på Blått kompetansesenter, fant Frøya.no sin utskremte reporter noen som får med seg OL-sendingene. 

Hos Åkerblå på Sistranda er det god OL-stemning under herrenes jaktstart i skiskyting. Selv om de norske utøverne igjen skyter seg bort, er det glede å spore over en overraskende svensk sølvmedalje. 

– Det er stas med svensk medalje, ihvertfall bra at de slår en tysker, humrer Erik Slagstad. 

Akkurat det er det delte meninger om blant resten av de ansatte, som har forlatt kontorene sine for å få med seg innspurten av jaktstarten. 

– Bøe-brødrene er fra nabokommunen min Stryn. Siden jeg kommer i fra Gloppen heier jeg jo litt ekstra på dem, fortsetter Erik. 


– Klønete tidspunkt

Både han og kollega, Odd Helge Tunheim, er overbevist om at Norge kommer til å sanke flest medaljer under mesterskapet i Pyeongchang. De får begge med seg oppsummeringer av OL-døgnet og det de betegner som det viktigste. 

– Jeg prøver å få med meg langrenn og Nikolai Ramm på NRK, sier Odd Helge. 

Erik er enig i at langrennet er det mest spennende, men at han kan være tilbøyelig til å se alpint, skiskyting og hopp også. 

– Jeg følger på det som er og gløtter litt i arbeidstiden. Jeg liker sport generelt, men en del av øvelsene går på litt klønete tidspunkt. 

Selv om ikke alle sportsinteresserte i lokalet ønsker å la seg avbilde for anledningen, er det unison enighet om at litt OL-titting i arbeidstiden kun er sunt for arbeidsmiljøet. 

Annonser
Annonser