°C
Annonser
Øystein Blyant

Øistein Blyant leder an på Barnas dag

Den verdenskjente tegneren og tv-stjernen Øistein Blyant blir den største stjernen nå Frøyafestivalen inviterer til Barnas dag. Også Rasmus Rodhe og verdens beste band skal underholde barna denne dagen.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserFrøyafestivalen i år blir spesiell. Men mange mindre konserter både i kirka og på Siholmen.

Men i år blir det også en barnas dag på festivalen, med show, konsert og action.

Hovedattraksjonen for barna denne gang er selveste Øistein Blyant. En mann som de fleste barn med adgang til tv kjenner.

Hans fulle navn er Øistein Kristiansen og er både tegner, maler, forfatter og tv-stjerne. Hans tv program har gått over hele verden. Han er kjempepopulær i Asia, i land som Kina, India og Sør Korea.

Gjennom sine tv-program har han lært millioner av barn kunsten å tegne.

TV – seriene Øistein blyant og Right On Top har blitt store, internasjonale suksesser sett av over 400 millioner mennesker.

Øistein er også en populær scenekunstner som har underholdt store folkemengder rundt omkring i verden. Han har underholdt kongefamilien i Brunei og ivrige fans på en rekke festivaler og store arrangement i Norge.

Øisteins tegnestil er preget av en enkel og rask cartoonstil, med morsomme figurer og klare farger. På scenen skal han være et fyrverkeri, full av energi!Rasmus Rodhe Og Verdens Beste Band Rasmus og verden beste band har taket på ungene med sine helt spesielle sanger.Rasmus og gjengen
Etter tegneshow og ablegøyer er det en av Norges mest populære artister som lager musikk for barn sin tur.

Rasmus Rhode og hans Verdens beste band har foruten å dra rundt og holde konserter for barn, også hatt egen forestilling på Trøndelag Teater.

Sanger som «Puppan te pappa», «Kosinus – sangen», «Kyssing e hæsli» og «Ballongsangen» er kjent stoff for mange barn.

For sin innsats har Rasmus vunnet hele tre Spellemannspriser og mottatt "Teskjekjærringprisen".

Bandet har også mottatt kulturpriser, vært fylkeskunstnere og fått Alf Prøysens «Teskjekjerringpris» for sitt arbeid med barnemusikk.
Åpen brannstasjonMen først på barnas dag blir det tur til Brannstasjonen, som ligger like ved festivalområdet.

Her skal tøffe brannmennog kvinner vise hvordan man slukker en brann. Og det er alltid populært å få prøve å entre en brannbil.

Arrangøren lover også at det vil bli overraskelser, pluss det beste. Gratis is, slush og popkorn.


Annonser
Annonser