°C
Annonser
Åge Aleksandersen Ff16 2

Åge kommer til Frøya- festivalen likevel

Åge Aleksandersen tar med seg gitarist Gunnar Pedersen, datter Line og Trondheimssolistene til Frøya for å opptre under Frøyafestivalen. Dette blir Åges eneste konsert i sommer.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserÅge Aleksandersen og Sambandet skulle etter planen legge ut på en omfattende sommerturne, med mange festivaler på plakaten.

Da koronapandemien kom og med den restriksjoner, måtte hele turneen avlyses.

Frøyafestivalen var en av navnene på plakaten for sommerturneen.

Åge og Sambandet holdt en konsert på nettet for en tid siden, noe som var ment å bli Åges eneste konsert i år.

Men nå kommer Frøyafestivalen med en gladmelding. Åge kommer likevel til festivalen, sammen med gitarist Gunnar Pedersen, datteren Line og Trondheimssolistene.

En helt spesiell konsert.
Venter fullt hus-Vi er kjempeglade for å ha fått til denne konserten, og at Åge hadde lyst til å komme til Frøya, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

-Å kanskje være arrangør av Åges eneste konsert i sommer, er jo spesielt. Vi legger ut 200 billetter i morgen tidlig klokka åtte, og som vanlig kun på ticketmaster.

-Rotlauskonserten ble solgt ut på 55 minutter. Vi regner med at denne helt spesielle Ågekonserten blir utsolgt minst like raskt.

-Konstellasjonen Åge, Gunnar, Line og Trondheimssolistene er veldig spennende og vil bli en helt spesiell opplevelse for de som sikrer seg billetter, mener Stenhaug.Annonser
Annonser