Superlørdag på Frøyafestivalen. Lørdag 6. august blir en festkveld for enhver smak. Det varsler arrangøren.

På rekke og rad, kan publikum få oppleve konserter med kjente, populære norske artister med stort publikumstekke.

– Vi tror dette blir en flott kveld og en super avslutning på årets festival, sier festivalsjef Hallbjørn Stenhaug.

Han er veldig fornøyd med lørdagens trio av svært populære artister.

– Artistene denne kvelden er folkekjære og kjent for sitt grep på publikum. Lørdag er festkvelden, og da trenger vi musikk og musikere som får folk i godt humør. Her er det noe for enhver smak, så jeg tipper lørdagens billetter selges raskt, sier Stenhaug.

Tidenes norske stemme

Festivalens siste kveld starter med Øyvind «Elg» Elgenes, som nå har bygd opp en solid solokarriere ved siden av jobben som vokalist i supergruppa «Dance with a stranger».

foto
Øyvind «Elg» Elgenes

Elg ble kåret til tidenes norske stemme, noe som ikke er så overraskende. Han er en av Norges desidert beste vokalister, som nå har fått eget band og laget soloplater.

Han gjorde også sterkt inntrykk på det norske folk gjennom TV-serien «Hver gang vi møtes». Elgs tolkning av DeLillos' «Hjernen er alene» er fremdeles en «snakkis».

Startet sin karriere på Frøya

Violet Road startet på mange måter sin karriere på Frøya, da Åge Aleksandersen oppdaget dette festlige nordnorske bandet. Siden har bandets popularitet og tilhengerskare bare vokst.

Nå har bandet også fått oppkalt et veistykke etter seg.

foto
Foto: Violet road

Violet Road skal også ut på en sommerturne, og ett av stoppestedene er altså Frøya, hvor gruppa har mange trofaste fans.

Det glemmer denne muntre og utrolig musikalske gjengen aldri. Med sju album i bagasjen kan de trille godlåter hele kvelden.

Tok publikum med storm

TIX, eller Andreas Haukeland, blir siste artist ut lørdag. TIX var på Frøya i fjor, og tok publikum med storm. Nå stiller han senere på kvelden, og slipper å tenke på hva ungene tåler eller ikke av tekster.

TIX har etter sin MGP-seier, seilt på en utrolig popularitetsbølge. Han er i dag en av Norges mest populære artister.

foto
Melvin Jensen fikk drømmen oppfylt på scenen sammen «TIX».

Akkurat nå er TIX TV-aktuell som programleder for «Paradise», en videreføring av «Paradise hotel», der TIX har vært med tidligere. Han var også med i siste «Hver gang vi møtes»

Men i sommer er det full fart som artist, med nye låter og nye konserter over hele landet.

Lørdag 6.august kommer han til Frøya, og skal lage fest sammen med Elg og Violet Road!