Te, snitter og kaker ut av en «annen kulinarisk verden» fristet til sosial sammenkomst da Hotell Frøya inviterte lørdag.

– Som normalt

Mona Udtian mener anledningen var perfekt for endelig å bruke en god del av dagen med venner.

– Nå er været perfekt for å møtes her inne med godt selskap og god utsikt. Opp i alle begrensingene med korna som har vært, oppleves endelig dette sosiale selskapet som normalt, sier hun. Vivian Sørdal er med og like fornøyd.

– Nå må vi benytte mulighetene til å møte folk sosialt, for plutselig kan det komme andre og strengere regler i anledning pandemien. Min favoritt her er snitter sammen med teen de serverer, sier Sørdal.

Matkunst fra Joakim Bogø, som er en av kokkene på Hotell Frøya. Foto: BJØRN LØNNUM ANDREASSEN

Hele arrangementet var fulltegnet og populært og serveringen manglet ikke.

Matkunst

Joakim Bogø er en av kokkene på Hotell Frøya og godt fornød med å ha det travelt med serveringen.

– Vi serverer diverse snitter som er populære. De er med lokal laks, egg og bacon. Kanapeer med roastbiff er også populært, sier han engasjert.

Kjøkkenet ved hotellet befester å være en institusjon hva kulinarisk kvalitet angår. Søtsaker som jordbær duppet i sjokolade, hjemmelagede makroner med forskjellig fyll, sjokoladetrøffel, saltet karamell og eplekake pluss mye mer sto på menyen.

Populært med servering og sosial omgang på Sistranda, lørdag. Foto: BJØRN LØNNUM ANDREASSEN