Te, snitter og kaker ut av en «annen kulinarisk verden» fristet til sosial sammenkomst da Hotell Frøya inviterte lørdag.
– Som normalt
Mona Udtian mener anledningen var perfekt for endelig å bruke en god del av dagen med venner.
– Nå er været perfekt for å møtes her inne med godt selskap og god utsikt. Opp i alle begrensingene med korna som har vært, oppleves endelig dette sosiale selskapet som normalt, sier hun. Vivian Sørdal er med og like fornøyd.
– Nå må vi benytte mulighetene til å møte folk sosialt, for plutselig kan det komme andre og strengere regler i anledning pandemien. Min favoritt her er snitter sammen med teen de serverer, sier Sørdal.
Hele arrangementet var fulltegnet og populært og serveringen manglet ikke.
Matkunst
Joakim Bogø er en av kokkene på Hotell Frøya og godt fornød med å ha det travelt med serveringen.
– Vi serverer diverse snitter som er populære. De er med lokal laks, egg og bacon. Kanapeer med roastbiff er også populært, sier han engasjert.
Kjøkkenet ved hotellet befester å være en institusjon hva kulinarisk kvalitet angår. Søtsaker som jordbær duppet i sjokolade, hjemmelagede makroner med forskjellig fyll, sjokoladetrøffel, saltet karamell og eplekake pluss mye mer sto på menyen.