Konserten blir tilgjengelig for alle interesserte, torsdag kveld.

- Ja, dette blir en sjelden anledning. Tangomusikk er ikke så ofte framført her på Frøya, fastslår kulturskolens rektor, Toril Antonsen Aae.

«Snublet over» på Sula

Konsert i kulturhuset har blitt sjeldent som alle vet, men nå:

- Vi er heldige som «snublet» over den fantastiske duoen Julie og Andreas Rokseth da de spilte hos «Sulakultur» i 2019. Vi ble enige om at de skal spille musikk sammen med lærerne ved kulturskolen. Lærerne har egne konserter for at de skal holde seg oppdaterte, sier Aae til lokalavisa Frøya.no.

Hun forklarer at konserten torsdag kveld blir tilgjengelig for de som vil se den på nett. Den sendes på kulturhusets kanal på Youtube.

- Vi streamer heller konserten nå, i stedet for å utsette den enda flere ganger grunnet pandemien. Det fine er at vi med dette har et lokalt arrangement folk kan oppleve, på tross av pandemien. Vi får vist fram kulturlivet på Frøya, sier hun full av forventinger til konserten.

kulturskolens rektor Toril Antonsen Aae skilter med fin konsert i neste uke. Foto: ARKIV

Har øvd godt

Lærerne ved kulturskolen har allerede i flere år samarbeidet med den fantastiske duoen Julie og Andreas Rokseth. De har dykket dypt ned i tangoens verden sammen. Her kan noen og enhver la seg bergta av flott musikk, heter der fra kulturskolen.

De to gjeste-musikerne spiller med en sjelden kombinasjon instrumenter, harpe og bandoneonet. Det sistnevnte minner om et trekkspill utøveren vanligvis har liggende på fanget. Musiker-paret har mange konserter bak seg sammen i 16 land, og anses som nyskapende.

De er topp utdannet musikere og har gitt ut et kritikerrost album ved navnet “With the Sky in Our Hands”, heter det fra kulturskolen.