Frøya.no

20.07.2018 °C m/s
Annonser
Erika Krutvik Titran Kafe

-Jeg har verdens koseligste sommerjobb

Erika Krutvik (17) elsker å jobbe på Titran kafé. Det er driver Kjersti Nord glad for. Hun er helt avhengig av vikarer for å betjene alle kundene om sommeren.

Annonser
Mamma Mia 2 Film

Mamma Mia-feber på Frøya

Oppfølgeren til kinosuksessen "Mamma Mia" er svært godt mottatt på Frøya. Før premieren vises i kveld er det allerede solgt billetter til to fulle kinosaler på Frøya kino.

Valborg Bekken Hotell Frøya Skybar Søvæst

Hotellets skybar har blitt en suksess

Hotellsjef Valborg Bekken er overveldet over tilbakemeldingene hun har fått etter åpningen av skybaren Søvæst for et halvt år siden. -Den har blitt populær, sier hun.

Annonser
Grågås-letter

-Det blir tidlig jakt i fem år

Reaksjonene etter artikkelen om tidlig jakt på grågås lot ikke vente på seg. Men tidligjakta er kommet for å bli på Frøya; i alle fall fra 2017-2021. Det sier miljøkonsulent Øyvor Helstad.

Annonser
Havsula1

Fant død havsule i øyrekka

Hvalen som var full av plast i magen fikk en hel verden til å reagere, men denne havsulen led likevel samme skjebne. Når skal vi våkne?, spør Reidar Kristiansen.

Rita Hovde

Fullt hus for Rita på Mausund

Trøndelags Kysthistoriske Museum var fylt til randen av mange nysgjerrige mennesker da Rita «tihægrin» Hovde holdt foredrag om lokal hvalfangst.

Annonser
Rundballer I Farger Høyballer

Hvorfor er rundballene rosa og gule?

Har du lagt merke til at de tradisjonelle hvite rundballene er byttet ut med mer fargerike rundballer enkelte steder på Frøya? Her finner du ut hvorfor.

Froya Hitra Rbk Storhallen

RBK-konkurrent imponert over storhallen

I kveld møter Rosenborg islandske Valur i kvalifisering til Champions League. I går var klubben på besøk i Frøya Storhall. Der ble de imponert over fasilitetene.

Annonser
Nora Fredagsvik Triatlon Frøya 2018

Ber om hjelp fra Frøya- publikummet

På lørdag arrangerer Nora Fredagsvik Frøyas aller første triatlon med både rutinerte og nybegynnere på startstreken. Nå ber hun frøyværingene om hjelp til å heie frem de tøffe utøverne.

Annonser
Islanders Classic Car Club Hellesvika Klubbhus

-Vi er Norges mest sosiale bilklubb

Islanders Classic Car Club har rundt 70 medlemmer som alle har to ting til felles; bilinteressen og at de er over gjennomsnittlig sosial. I helgen arrangerer de kysttreff i Hellesvika.

Bjørn Vogelsang Halten Brygge

Klar for storinnrykk på Halten

Bjørn Vogelsang tror på mye folkeliv på Halten i helga. Med været som er meldt vil det være mange som reiser med egen båt ut i havgapet.

Gås Grågås Med Unger

Tidlig jaktstart på grågås

Tidlig jaktstart på grågås er et tema som skaper diskusjon på Frøya. I år vil det også være mulig å starte tidlig jakt i Frøya kommune.

Annonser
Sport 1 Fam Reppe 2 X

Butikken har sveiset familien sammen

I sommer feirer Trine Lise og Olaf Reppe 20 års jubileum for sportsbutikken sin. Det gjør de sammen med døtrene Lene og Kirsti og barnebarnet Andrea, som alle har jobbet med familieprosjektet.

Annonser
Ordfører-Snillfjord

-Elbiler bør betale bompenger på Lakseveien

Snillfjord-ordfører John Lernes frykter at flere av delprosjektene i utbyggingen av Lakseveien vil ryke på grunn av tapte bompengeinntekter. Nå vil han at elbilene skal betale bompenger.

Klubben Badevann

-Vannet i Klubben er veldig varmt

Noah Bårdsønn Strømøy, Aron Espnes og Aron Ølstørn ville ikke gjøre noe annet enn å bade da de besøkte Tungvågvatnet i Klubben.

Politi Jakke

Politiet tror de har gjerningsmannen

Politiet har blitt sikrere på at de har fått tak i gjerningsmannen etter at en 37 år gammel litauisk mann ble funnet med skader i mageregionen på Sistranda søndag morgen.

Motorfestival 2 Fast Publikum

Motorfestivalen slo alle rekorder

Både folk og biler strømmet til Frøya Motorsportsenter i helgen. Hele 105 biler fylte flyplassen på Flatval, og de lengste kjørte i hele 18 timer for å få med seg bilfesten.

Knivstikking På Sistranda

Mann pågrepet etter væpnet jakt

Politiet har tatt og satt en mann i arresten, etter at en annen mann ble påført skader i magen på Frøya i dag tidlig. Fortsatt uklart hvem som har gjort hva, melder politiet.

Annonser
Seaking Helikopter

Sendt til St Olavs hospital med skader i magen

Beruset mann i 30 årene fra Litauen funnet med skader i mageregionen på Sistranda. Falt ut av bil da han kjørte på en taxi. Bevæpnet politi jakter nå på mulige gjerningspersoner.

Annonser
Gøran Hansen Kunstner Brøgga

Gøran takker for livet med å male

I 30 minutter kjempet helsepersonalet for å redde livet til Gøran Hansen. Han fikk hjertestans på vei til sykehus og lå i koma i en og en halv måned. I helga åpner Gøran kunstutstilling, og takker for livet med å male mer enn noen gang.

Åge Strømøy Martin Strømøy Olve

Martin tar treningturer fra Børsa til Frøya

Martin Riseth Strømøy (16) (tv) elsker å trene. Derfor sykler han gjerne fra Børsa til pappa Åges hjemsted Frøya når han skal ha en skikkelig treningsøkt. I dag tok han turen med kompisen Olve.

Hanna Jensen Sundfjord Sofie Hernes Mads Hansen Iselin Lilja Skarpnes

Laget musikkvideo – fikk møte helten

Hanna Jensen Sundfjord, Sofie Hernes og Iselin Lilja Skarpnes imponerte Mads Hansen med å lage musikkvideo til "Sommerkroppen". De fikk dermed et helt privat møte med stjernen.

Tom Arild Omdal Torbjørn Torvik Dekk Motorfestival 2 Fast

Kan bruke opp til 50 dekk på ei helg

Tom Arild Omdal hjelper volding Torbjørn Torvik med å skifte dekk etter heftig kjøring på Frøya motorsportsenter. -En sjåfør som kjører veldig mye kan bruke opp til 50 dekk på ei helg, sier Omdal.

Renate Ledel Aleksander Hansen Eskil Wahl Eiendomsmegler 1

Økt boligpress gir flere meglere

Livet smiler for Eiendomsmegler 1 på Frøya og Hitra. Renate Ledel, Aleksander Hansen og Eskil Wahl får snart en ny kollega som skal hjelpe til med det store trykket etter boliger i øyregionen.

Annonser
Lilly Rue Og Dag Rue Panorama Uttian Fiske Fisketurister

Har allerede fått første bestilling for 2021

Lilly og Dag Rues paradis på Uttian har blitt svært populært blant utenlandske fisketurister. Nå ønsker de besøk av flere norske turister og et bedre samarbeid med lokalsamfunnet på Frøya.

Lille Gul Frøya Motorsportsenter

«Lillegul» er på Frøya i helgen

Filmstjernen «Lillegul» fra bilrace-komedien «Børning» er på Frøya Motorsportsenter under 2Fast sin Motorfestival i helgen. Det er bare ett av mange trekkplaster til helgens bilfest.

Statens Vegvesen Dag Ivar Borg

Bekymret over mange sommerulykker

Visste du at det er flere trafikkulykker om sommeren enn om vinteren? Dag Ivar Borg i Statens vegvesen oppfordrer bilister til å kjøre forsiktig i ferietrafikken.

Vera Bekken Hjemme Dyrvik

Vera slutter å spille håndball

Vera Bekken (22) har bestemt seg for å legge opp. De fire månedene i Byåsen Elite i vår blir de siste på toppnivå for Frøyas håndballdronning.

Dalpro Sommerjobb Janne Sirivik Marita Hestnes Maren Ansnes Haltland Sander Pettersen

Ungdommen gjør sentrum fin i sommer

Janne Sirivik i Dalpro får god hjelp av dyktige ungdommer i sommer. Marita, Maren og Sander er glade for at de får mulighet til å tjene penger på å jobbe ute.