Frøya.no

20.01.2018 °C m/s
Annonser
Annonser
Silje Marlene Stokkvik Restaurant Og Matfag

- Større og bedre marked enn noen gang

Det lover Silje Marlene Stokkvikk, daglig leder i Sjøstjernan UB. Nå ber hun fiskeglade frøyværinger gjøre seg klare til restaurant- og matfags fiskemarked i neste uke.

Annonser
Annonser
Havn, molo, kai, Guri Kunna vgs.

Skolen får endelig sin egen kai

Hovedformålet med havna som bygges ved Guri Kunna vgs. er at skolebåten "Fru Inger" får en skolenær kai. Men anlegget skal også bli et sted som allmennheten skal kunne bruke til rekreasjon.

Ervik Laks Og Ørret

Ervik får sette ut laks på Kamholmen

I 2016 måtte Ervik Laks og Ørret tømme Kamholmen for fisk etter funn av ILA. Nå har Mattilsynet opphevet bekjempelsessonen rundt på Uttian, og Ervik kan endelig sette laks ut i merdene igjen.

Annonser
Frøya Håndball Herrer  Sunnmøre

Full rulle i Frøyahallen på lørdag

Frøyas håndballherrer spiller sine to første hjemmekamper på samme dag. Det blir tett program og god underholdning med håndball hele dagen i Frøyahallen på lørdag.

Ny Brannstasjon Frøya Før Åpning 3

Bli med inn i Frøyas nye brannstasjon

Frøya brann- og redningstjeneste har flyttet inn i Frøya brannstasjon. Alle detaljer er ikke på plass ennå, og stasjonen er ikke offisielt åpnet. Men Frøya.no fikk bli med inn og ta en titt.

Annonser
Roy Angelvik Fiskeriminister Per Sandberg

Angelvik setter pris på videre tillit

Roy Angelvik får forsette å være styrmann for fiskeriminister Per Sandberg. Det ble klart da statsminister Erna Solberg presenterte statsrådkabalen i den nye og utvidede regjeringen i ettermiddag.

Annonser
Svankjønna Svanheim Grendahus Nabeita Skøyteis Skøyter

Nå skal kulden utnyttes på Frøya

Det blir skøytedager både på Svankjønna på Nabeita (bildet), i Vassbukta og på Valen i helgen. Her er både store og små skøyteentusiaster velkommen til å leke seg på isen.

Nytt Helsehus Tegninger

Enighet om tomten til nytt helsehus

Frøya kommune er kommet til enighet med grunneierne på Bekken/Beinskardet, der det er bestemt at det nye helsehuset på Frøya skal ligge.

Annonser
Blått Kompetansenettverk Trude Steinbru Heggstad Blått Kompetansesenter

Blir sterkere gjennom Blått nettverk

Blått kompetansesenter på Frøya inngår en samarbeidsavtale med to andre blå kompetansesenter i Troms og Hordaland. Målet er at de sammen skal bli sterkere, bedre og få større innflytelse.

Jan Kelnar Frøya Fk

Må kanskje trekke A-laget

Frøya FK er ennå ikke sikker på om de kommer til å stille med lag i 5.divisjon i år. På grunn av få seniorspillere har klubben valgt å satse på de yngre lagene. Hos de yngste er rekrutteringen svært god.

Annonser
Formannskap 2018 Politikere 1

Slik skal Frøya bli enda mer næringsvennlig

Selv om Frøya kom på en fantastisk 2.plass av Trøndelags kommuner i NHOs årlige kommune-NM, så hviler ikke politikerne på sine laurbær. De inviterte derfor NHO til Frøya for å få tips og råd.

Tor-Espnes

-Viser at vi er kommet for å bli

Banksjef Tor Espnes er svært glad for at Frøya kommune har valgt Hemne Sparebank for kjøp av hovedbanktjenester. -Dette befester vår posisjon på Frøya, sier Espnes.

Arvid Hammernes Venstre 2017

Brannsjefen er bekymret for Øyrekkas sikkerhet

Brannsjef Arvid Hammernes er bekymret for sikkerheten på Øyrekka nå som Helse Midt-Norge har sagt opp avtalen med Wold Kysttransport. -Vi kan komme i skikkelig uføre den dagen Wold ikke kan stille opp, sier Hammernes.

Formannskap 2018 Politikere 3

Støtter NMK Frøya med 60.000

NMK Frøya ba Frøya kommune om 200.000 kroner for å dekke oppkjøp av et område ved motorsportsenteret. Formannskapet var uenig om beløpet, men svarte med å støtte motorsportklubben med 60.000 kroner.