Feiret Fillipinene langt hjemmefra

I går kveld feiret Filippinere og Frøyværinger den Filippinske nasjonaldagen med et slott og spennende arrangement i Klubben. Rundt 200 personer deltok i festen.

Søndag 10.06.2012     08.00   Av Siw Aina Strømøy

Det var et fullsatt Klubben som lørdag kveld feiret den Filippinske nasjonaldagen. Kvelden startet med en liten tale av Evelyn Lihaug og Lilian Adolfo, før det var klart for den Filippinske nasjonalsangen. Deretter fikk vi se en Filippinsk dans. Før mat og middag ble det holdt en bønn for maten. Middagsbordet var for øvrig et fantastisk skue, og at maten smakte fantastisk var alle gjestene enige i og de skrøt uhemmet.

Frøyværingene fikk se forskjellige Filippinske nasjonaldrakter

Frøyværingene fikk se forskjellige Filippinske nasjonaldrakter

 

Danseshow

Etter maten kom et forrykende danseshow fremført av noen av jentene i Filipino comunity of Frøya. Dette gjorde de utrolig bra, og publikum trampeklappet flere ganger under dansen. Siste del av dansen ble danset til GLOW av Madcon og høstet stor jubel blant publikum. Ei dansegruppe fra Trondheim viste oss nok en Filippinsk nasjonaldans.

En dansegruppe fra Trondheim deltok også

En dansegruppe fra Trondheim deltok også

 

Denise Adolfo imponerte med solodans

Denise Adolfo imponerte med solodans

 

Sang

Så fulgte to solosangnummer. Først var Thea Sæther på scenen og framførte Adeles ”Someone like you”, etterfulgt av Vanessa Arntsen med ”If I die young”. Etter sangen var det klart for solodans med Denise Adolfo, hun svingte seg til rytmer fra blant annet Michael Jackson, og at publikum lot seg imponere av de tre unge jentene var det liten tvil om.

Vanessa Arntsen fremførte "If I die young"

Vanessa Arntsen fremførte "If I die young"

 

Kjempearrangement

En utrolig flott og hyggelig kveld ble det. Jentene har gjort en kjempejobb med arrangementet. Over alt kunne man se folk i hyggelig prat og med smil om munnen. Lilian Adolfo kunne fortelle at de nok hadde vært stresset, men at de var veldig fornøyde med vel gjennomført festkveld.

Maten var fantastisk. Her er køa ved kakebordet

Maten var fantastisk. Her er køa ved kakebordet

 

Ikke siste gang

Vel 200 mennesker var i Klubben i kveld, noe damene var veldig fornøyde med. og fra scenen sa Evelyn at de håper å kunne arrangere dette også mange flere ganger i årene som kommer. Etter soloopptredene ble det kaffe og kaker samt loddsalg. Kvelden ble avsluttet med discotek for de som holdt ut i enda noen timer.

blog comments powered by Disqus