Buss fra Dyrøya til Trondheim

Vidar Oskarson lanserer ideen om felles buss-selskap

Det er i et åpent brev til ordførerne i Frøya, Hitra og Snillfjord at Vidar Oskarson fra Mausund lanserer en ide om felles buss-selskap for de tre kystkommunene. Og det han ønsker seg mest er en fast langbussrute fra Dyrøya til Trondheim. Les hele brevet her:

Brevet

Veistrekningen mellom Dyrøya og Trondheim utbedres og etter hvert vil vi ha en god vei inn til Trondheim.Tunneler er bygd for millioner av kroner, sikringsarbeid er gjort, nye bruer bygges, veistrekningen kuttes. Alt dette er bra. Men, er det ikke da på tide å begynne å bruke veien? Nå er det tid for å glemme kommunegrenser, gamle feider legges bort. Det er tid for samarbeid.

Et felles busselskap som frakter folket til og fra byen. Oppstart på Dyrøya kl 06:30 og ankomst byen kl 10:00, med stoppesteder på Sistranda, Fillan, Sunde, Krokstadøra, Orkanger, City Syd, Trondheim Sentralstasjon. Antall avganger etter behov. Med gode seter og servering av en kaffe og ei avis så blir denne turen en flott opplevelse for alle. Båt fra øyene utenfor Frøya må korrespondere med denne bussen.

blog comments powered by Disqus